Meistä/About us

Edit

Me olemme Oulun seudulla asuva perhe joka käyttää paljon vapaa-aikaa koiramaisiin harrastuksiin kuten metsästykseen, koirien koulutukseen, agilityyn, näyttelyihin ja muihin kynologisiin toimintoihin.

Tämän sivun ylläpitäjänä toimii Emma Pirilä. Koiria olen harrastanut ihan koko elämäni mutta aktiiviharrastus alkoi noin 25 vuotta sitten. Olen vuonna 2018 pätevöitynyt ulkomuototuomari ja innokas metsästyskoiraharrastaja. Olen vuosien varrella harrastanut näyttelyitä, tottelevaisuutta, pelastuskoiralajeja, metsästyskokeita, agilityä ja metsästystä (lintu, hirvi) sekä toiminut enemmän tai vähemmän näissä lajeissa koulutusohjaajana, kokeiden järjestäjänä ja kilpailijana. Koiriakin on ollut monia erilaisia. Lisäksi olen käynyt koirahieroja-koulutuksen.

Myös kennelin toinen osapuoli eli Janne Rimpiläinen on innokas koiraharrastaja joskin enemmän keskittynyt metsästykseen ja metsästyskokeisiin. Janne lähtee kuitenkin innokkaasti mukaan kaikkien lajien kilpailuihin ja koulutuksiin. Jannella on LINT-palkintotuomarikortti ja on käytettävissä jos joku kaipailee tuomaria. Myös Jannella on ollut monenmoista koiraa vuosien varrella, niin haukkuvaa, ajavaa kuin terrieriäkin. Janne on kotoisin Kuhmosta ja tykkää kulkea kunnon erämaissa.